Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miza întâlnirii de taină a lui George Soros cu alţi mari donatori

Postat la: 17.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

George Soros şi alţi donatori importanţi ai Partidului Democrat şi organizaţiilor liberale din Statele Unite au încheiat o întlânire de trei zile unde au discutat despre sabotarea planului lui Donald Trump pentru primele o sută de zile din mandatul prezidential. George Soros a fost acuzat în ultimele zile că a organizat protestele şi revoltele din America îndreptate împotriva alegerii lui Donald Trump.

Potrivit Politico.com, reuniunea aceasta a început duminică la hotelul Mandarin Oriental din Washington. Printre participatnţi s-au numărat politicieni democraţi de marcă, precum Nancy Pelosi, fosta preşedintă a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA. Este orima asemenea întâlnire după şocul suferit de liberalii americani odată cu victoria lui Donald Trump. Dacă este să judecăm dupa agenda întâlnirii, scrie Politico.com, atunci este limpede că liberalii se pregătesc de un război de tranşee cu Trump încă din prima zi a mandatului său. La întâlnirea de la Washington s-a vorbit si despre alegerile din 2017 şi 2018, dar şi dspre sabotarea planului pentru primele o sută de zile propus de Donald Trump, care este considerat "un atac înfioratăr împotriva realizărilor presedintelui Obama şi a viziunii noastre progresiste pentru o naţiune echitabilă şi dreaptă".

Această întâlnire organizată de George Soros vine pe fondul reorientării Alianţei Democraţiei, organizaţia umbrelă care îi adună pe susţinătorii politici şi materiali ai Partidului Democrat. Alianţa aceasta şi donatorii care o finanţează au avut o influenta majoră în ultimul deceniu asupra instituţiilor anmericane, scrie Politico.com. Soros s-a alăturat acestui grup în 2005, iar de atunci Alianţa Democraţiei a investit 500 de milioane de dolari pentru finanţarea grupărilor liberale şi a candidaţilor liberali din SUA. Fiecare membru trebuie să ofere 200.000 de dolari unei anumite grupări liberale si trebuie să plătească o cotizaţie de 30.000 de dolari. "Nu poţi pierde nişte alegeri pe care trebuia să le câştigi, cu mizaă atât de mare, fără să faci mari greşeli în ce priveşte ipotezele de lucru, strategiile şi tactica", le-a transmis donatorilor preşedinta Alianţei Democraţiei, Gara LaMarche. Prioritatea Alianţei Democraţiei este acum menţinerea în vigoare a legislaţiei Obamacare şi a altor politici ale administraţiei Obama care ar putea fi eliminate de Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE