Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moscova isi face propiul joc Pokemon Go: "Turistii nu vor vana monstruleti, ci..."

Postat la: 26.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Locuitorii din Moscova si turistii care viziteaza acest oras vor putea in curand "sa prinda" personalitati istorice, cu ajutorul unei noi aplicatii similare jocului "Pokemon Go", care le va permite sa faca selfie-uri alaturi de acestea, au anuntat reprezentantii Primariei din capitala rusa.

Potrivit oficialilor rusi, o aplicatie deja existenta este actualizata in aceasta perioada si, dupa ce va fi finalizata, va functiona la fel ca "Pokemon Go". Aplicatia se va intitula "Discover Moscow. Photo" si va fi disponibila la sfarsitul lunii august, arata BBC.

Utilizatorii vor "vana" dublurile in 3D ale unor personalitati precum Petru cel Mare, Aleksandr Puskin si chiar Napoleon. Fiecare personalitate istorica va fi plasata si geomarcata intr-o anumita zona a Moscovei.

"Imediat ce un utilizator se afla pe o raza de 50 de metri fata de coordonatele cerute" pentru fiecare personalitate, el sau ea va putea sa vada si sa "fixeze" pe telefonul sau mobil o dublura virtuala a acesteia.

Administratia moscovita spera ca noua aplicatie va contribui la cresterea interesului publicului larg fata de bogata mostenire culturala a Moscovei si, de asemenea, sa ofere utilizatorilor un motiv suplimentar pentru a iesi la o plimbare pe strazile din capitala rusa.

"Pokemon Go", prima incursiune a companiei japoneze Nintendo in domeniul jocurilor destinate dispozitivelor mobile, a generat o veritabila frenezie pe plan mondial in randul posesorilor de tablete si smartphone-uri, bucurandu-se, la doar cateva zile dupa lansare, de un succes fenomenal.

Lansat pe 6 iulie in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda, jocul "Pokemon Go" a atras intr-o singura zi mai multi utilizatori in Statele Unite decat reteaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.

Totodata, rata zilnica a utilizatorilor activi este aproape egala cu cea a retelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat in medie 43 de minute pe zi, mai mult decat WhatsApp sau Instagram.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE