Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Multe persoane au bagat cardul de sanatate in bancomate pe motiv ca are bani europeni

Postat la: 02.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In isteria cardurilor de sanatate, dupa lupta de la ghisee, au aparut si situatii hilare. De pilda, din mai multe punte ale tarii s-a raportat ca la cozile de la casele de sanatate s-a raspandit zvonul ca acest card de sanatate este si unul european (desi nu e acelasi lucru) cu care te poti duce oriunde in UE sa te operezi pe gratis, oricat de grava ar fi boala.

In rezonanata cu acest zvon a aparut un altul, ca acest card, fiind de dimensiuni exacte preum un card bancar, contine si bani europeni, suma variind intre 100-500 de euro, functie de zona tarii unde s-a raspandit zvonul. Asta a facut ca si mai multi sa dea buluc la casele de sanatate, iar rromi, care altfel muncesc la negru si nu sunt asigurati, au venit in numar mare, cu copii si rude, sa se agisure neaparat, sa obtina cardul de sanatate ca astfel, o familie numeroasa sa poata scoate mii de euro de pe carduri. Fireste ca aceste zvonuri au complicat situatia.

Mai ales ca si bancile au raportat mai multe bancomate, la nivelul intregii tari, blocate cu carduri de sanatate. Altii au vrut sa plateasca cu cardul de sanatate in magazine si restaurante, fiind convinsi ca sunt bani in euro pe aceste documente. In plus mai circula zvonul ca cu aceste carduri se pot cumpara gratis medicamente din farmacii, dar si obiecte de uz sanitar, sau electrocasnic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE