Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mutarea Andreei Esca: „Un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte"

Postat la: 02.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Esca şi-a lansat de curând site-ul andreeaesca.com, care găzduieşte toate proiectele sale de-a lungul carierei, dar şi un blog. Esca (42 de ani) prezintă Ştirile Pro TV de la ora 19 de aproape 20 de ani, ea "intrând" în casele românilor odată cu Pro TV-ul, pe 1 decembrie 1995, alături de un salut care a rămas celebru: "Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! Pro TV te salută".

„M-am împrietenit destul de greu cu online-ul, pentru că iubesc hârtia şi scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtăşirea instantanee a unei informaţii este visul oricărui om de ştiri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar şi în afara programului de la ora 19.00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, aşadar le aştept sugestiile!", scrie Andreea Esca, citată de paginademedia.ro.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE