Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mutarea surpriză la DNA

Postat la: 31.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Schimbare importantă în interiorul Direcției Naționale Anticorupție unde mandatul șefului Secției de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție, cunoscută și ca Secția a II-a, Claudiu Dumitrescu nu a mai fost prelungit de actuala conducere a DNA.

În locul lui Dumitrescu a fost propulsat începând de săptămâna trecută procurorul Marius Bulancea, fost consilier al procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, au declarat pentru EraNews surse judiciare. Aceleași surse judiciare au explicat că schimbarea făcută era de așteptat în condițiile în care Claudiu Dumitrescu, de altfel un procuror experimentat, nu a fost niciodată în grațiile Laurei Codruța Kovesi, el fiind considerat „omul taberei Victor Ponta".

Marius Bulancea este clar un apropiat al Codruței Kovesi, fiind consilierul acesteia încă din perioada când aceasta era Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. La DNA el a fost tot consilier până când Kovesi l-a delegat să lucreze, împreună cu procurorul Ana Dana, la celebrul dosar „Gala Bute" în care a fost arestat preventiv și ulterior trimis în judecată fostul ministru al Dezvoltării din guvernele conduse de Emil Boc, Elena Udrea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE