Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încă o asistenta medicala din Sibiu a murit în timpul serviciului

Postat la: 16.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O anchetă a fost începută la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce o infirmieră a murit la locul de muncă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat că infirmiera a murit sâmbătă, în timpul programului, manevrele de resuscitare eşuând.

"Este vorba de o infirmieră în vârstă de 58 de ani din cadrul compartimentului Diabet - Nutriţie. Aceasta a decedat în timpul turei de lucru în cursul zilei de sâmbătă. Era cunoscută cu patologie cardiacă. Infirmiera era în tura normală de lucru conform graficului. După ce a fost găsită, s-au încercat manevre de resuscitare. Din păcate viaţa nu i-a putut fi salvată", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În acest caz a fost începută o anchetă internă, fiind anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, întrucât decesul infirmierei s-a produs în timpul serviciului. La începutul lunii octombrie, o asistentă de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu a murit după ce a ieşit din tură. Ea a acuzat epuizare prin munca dupa ce a efectuat mai multe garzi suplimentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE