Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încă un pacient operat la Craiova a murit după o operație de micșorare a stomacului

Postat la: 15.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un al doilea pacient operat de medicii francezi și români la Spitalul din Craiova a murit. El suferise o operaţie de micşorare a stomacului la sfârşitul lunii mai. Medicii francezi cu venit în România într-un schimb de experienţă şi împreună cu chirurgii de la spital au operat nouă pacienţi.

Un bărbat de 44 de ani dintr-o comună din Olt a murit în urmă cu două zile în locuința sa, la o lună și jumătate după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Rudele sale spun că bărbatul a mâncat, nu a dat semne că s-ar fi simțit rău, s-a pus în pat să doarmă și a murit. După operație, bărbatul nu a simțit dureri și nu a avut probleme de sănătate, potrivit rudelor sale.

El cântărea aproape 300 de kilograme și a mai avut o încercare să își facă o operație de micșorare a stomacului în București, dar din cauza costului foarte ridicat al intervenției chirurgicale a decis să se opereze la Spitalul Județean din Craiova. Rudele așteaptă acum rezultatul autopsiei pentru a afla de ce a murit.

În urmă cu două zile,polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bărbat operat de medicii francezi și români a murit la scurt timp după o intervenţie de micşorare a stomacului. Alţi trei pacienţi, care au trecut printr-o procedură similară, au acum probleme de sănătate. Reprezentanţii spitalului au spus că bărbatul care a murit a încălcat recomandările medicilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE