Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nelu Iordache a fost ridicat de procurori. Afaceristul este audiat intr-un dosar de spalare de bani

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nelu Iordache a fost ridicat de procurorii DIICOT, joi dimineata. Asfaltatorul lui Basescu, ale carui firme au avut afaceri de 2 miliarde de euro cu statul, in timpul guvernarii PDL, va fi audiat intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala.

Prejudiciul estimat depaseste 13 milioane de lei. Totodata, procurorii DIICOT fac perchezitii in acest moment la mai multe societati care ar avea legatura cu omul de afaceri. 34 de persoane sunt cercetate in acest dosar.

Potrivit Agerpres, din primele informatii ar fi rezultat ca, incepand cu 2011, firma City Cons SRL cumpara de la persoane vatamate mari cantitati de piatra sau alte bunuri, introducand la plata file CEC fara acoperire.

Marfurile si serviciile astfel achizitionate erau livrate, au precizat sursele citate, catre diversi beneficiari, in special Impresa Pizzarotti si SC Romstrade SRL, prin intermediul altor doua firme, la preturi mult mai mici decat cele de achizitie, in conditiile in care intre City Cons SRL si cele doua firme intermediare nu existau relatii comerciale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE