Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicolăescu: Cioloş e sociabil, dar nu în sensul "hai să mergem să bem ceva"

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul desemnat Dacian Cioloș e un om foarte strict, precis și nu foarte sociabil, consideră liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu. Acesta a adăugat că le-a cerut parlamentarilor liberali să formuleze până la sfârșitul săptămânii un set de priorități pentru anul 2016.

"Eu cu Dacian Cioloș am fost coleg în Guvern, în Guvernul Tăriceanu, și atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios și, în același timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai. Sociabil în sensul că nu era 'hai să mergem la prietenie să bem ceva', să vorbim nu știu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun", a declarat miercuri Nicolăescu, la Parlament, la finalul ședinței grupurilor reunite ale PNL.

"Am avut o întâlnire a grupurilor reunite de la Senat și Camera Deputaților pentru a-i informa pe colegii noștri despre faptul că trebuie să ne pregătim în ceea ce înseamnă audierile viitorilor miniștri, ceea ce înseamnă un program de guvernare pentru 2016 și să formăm cât putem prioritățile pe care noi le considerăm importante pentru anul viitor. Le-am solicitat colegilor să ne facă propuneri până la sfârșitul acestei săptămâni , astfel încât să avem pentru săptămâna viitoare setul de priorități pe care PNL îl consideră important", a precizat Eugen Nicolăescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE