Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nou atac comis de imigranți! De data aceasta asupra unui grup de copii

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un autocar ce transporta zece copii scoțieni a fost avariat în urma unui atac comis de imigranți. Atacul s-a petrecut în portul francez, Calais, în timp ce un grup de elevi scoțieni se întorcea dintr-o vacanță de ski din stațiunea italiană Aosta. Elevii erau însoțiți de dirigintele lor.

Atentatul violent cu pietre al imigranților a spart geamurile și a avariat autovehicolul cu elevi ce trecea în viteză pe lângă imigranți. Consilierul liceului din care făceau parte copiii a declarat pentru Daily Record că a aflat trista veste printr-un email:

„Am auzit că toti copiii sunt în siguranță și că nu au existat răni. Incidentul s-a petrecut în timpul nopții, când se aflau pe drumul de întoarcere", a mai spus acesta.

În ciuda incidentului petrecut în cunoscuta tabără de imigranți, copiii au ajuns cu bine înapoi în Skye, fiind necesară o singură intervenție medicală în cazul unui copil care a suferit o criză epileptică în urma impactului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE