Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nuntă regală în Suedia. Prințul Carl Philip s-a însurat. VIDEO

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Carl Philip, fiul cel mic al regelui Suediei s-a însurat, sâmbătă, cu fostul model Sofia Hellqvist, în vârstă de 30 de ani. Ceremonia religioasă a avut loc, sâmbătă după-amiază, în capela Palatului regal din Stockholm.

Carl Philip, în vârstă de 36 de ani, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul suedez. După ceremonie, noua sotie a prințului Carl Philip va avea titlul de prințesa Sofia, ducesă de Varmland.

Prințul Carl-Philip, cel de-al treilea fiul al familiei regale suedeze se va însura, cel mai probabil în vara anului viitor, cu Sofia Hellqvist, o frumoasă brunet cu care este într-o relație de patru ani. Anunțul a fost făcut de Casa Regală a Suediei.

Carl-Philip este ultimul dintre copii cuplului regal care nu are copii și nu s-a însurat încă, după ce surorile lui, Victoria şi Madeleine, au amândouă câte o fetiţă.

Carl-Philip a cerut-o de nevastă pe iubita sa, Sofia Hellqvist, în vârstă de 29 de ani, cunoscută publicului suedez datorită unui show tv, iar frumoasa brunetă a acceptat. „Sofia a răspuns da, la întrebarea dacă vrea să-şi petreacă tot restul vieţii cu mine", a afirmat prinţul, în timp ce viitoarea prințesă a dezvăluit că: „Am primit inelul în această dimineaţă".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE