Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O bătrână a descoperit in apa ceva inimaginabil, vechi de 100 de ani

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fostă lucrătoare la poștă, a descoperit în apele din jurul insulei germane Amrum o sticlă cu un bilet înăuntru. Sticla plutea de mai bine e 100 de ani, înainte de a fi descoperită de bătrână. Marianne Winkler, care se afla pe insula Amrum împreună cu soțul ei, a descoperit sticla transparentă, care avea în interior o notă pe care scria „Sparge sticla".

Cei doi au spart-o, iar când au descăturit hârtia, au găsit un mesaj în limbile engleză, germană și olandeză, care cerea găsitorului să completeze unele informații despre locul și momentul în care a găsit sticla, înainte de a o trimite la Asociația de biologie marină din Plymouth (Marea Britanie), relatează Agerpres. Asociația de biologie marină din Plymouth a recunoscut că sticla este una dintre 1020 lansate în Marea Nordului între 1904 și 1906, ca parte a unui proiect pentru a testa puterea curenților marini.

Multe dintre sticle au fost găsite de către pescari, altele s-au spart de mal, iar unele nu au fost găsite niciodată. Multe dintre ele au fost returnate Asociației într-un timp relativ scurt, a relatat directorul de comunicare al Asociației, Guy Baker. Marianne și soțul ei au primit o „recompensă" în valoare de un șiling, așa cum era specificat și în mesajul din sticlă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE