Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O cisternă cu 17 tone de GPL s-a răsturnat fiind in pericol de explozie

Postat la: 15.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost pericol de explozie pe drumul european E 581 Albița-Huși. O cisternă plină cu gaz lichefiat s-a răsturnat azi-nopate în şanţul de pe marginea şoselei. Și acum traficul este blocat.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, cisterna s-a răsturnat în şanţ ce s-ar fi desprins într-o curbă de capul tractor, la aproximativ 10 kilometri de Vama Albiţa. Transporta 17 tone de GPL, astfel că pompierii au ajuns repede în zonă ca să prevină producerea unei explozii. Gazul aflat în cisternă început să iasă afară, astfel încât s-a impus oprirea traficului pe respectivul sector de drum.

În consecinţă, circulaţia spre şi dinspre punctul de trecere a frontierei spre Republica Moldova este blocată până la rezolvarea situaţiei. "Circulața este înteruptă pe ambele sensuri la intrarea în orașul Huși, între orele 7.30-11.00. Măsura a fost luată de autorități pentru a permite transbordarea în condiții de siguranță a încărcăturii din cisterna răsturnată în alta", anunță Info Trafic. Cisterna fusese încărcată la o rafinărie din ţară şi se îndrepta spre Republica Moldova. Şoferul capului tractor nu a fost rănit în urma accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE