Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O fata de 9 ani s-a inecat sub privirile mamei sale

Postat la: 01.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fata de 9 ani, din comuna Iancu Jianu, s-a inecat, joi seara, in raul Oltet, sub privirile mamei sale, dupa ce a alunecat intr-o zona excavata, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu.

Potrivit acestuia, fata se juca impreuna cu fratele ei mai mic in apa raului de mica adancime, in apropierea malului. Ea a alunecat intr-o zona excavata, unde adancimea apei avea aproximativ trei metri. Mama fetei a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Pompieri si echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului. Cand pompierii au gasit fata, aceasta se afla in stop cardio-respirator. Echipele de salvare au inceput imediat manevrele de resuscitare, dar copila nu a mai putut fi salvata, relateaza agerpres.ro.

Fratele fetei inecate, un baiat de aproximativ sapte ani, a fost salvat de mama sa care a reusit sa-l scoata la timp din apa. La sosirea pompierilor, baiatul era constient, in stare stabila si a fost transportat la spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE