Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a fost mutilata de câini in apropierea mormântului fiului ei

Postat la: 03.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iulian Ianculescu, directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor, a spus că pensionara care a fost muscata de câini se află internată la un spital din București. Incidentul s-a petrecut pe o uliță din comuna Măldăieni. Câinii aveau stăpân, iar parchetul va stabili în final cauza incidentului.

O femeie din Teleorman a fost muscata grav de câini pe cand se intorcea de la cimitir, unde fusese pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiului dispărut prematur. Localnicii din comuna Măldăieni (Teleorman) sunt în stare de şoc, după ce au aflat că o pensionară a fost mutilata de animale. Femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost găsită de un trecător, care a observat că maidanezii erau plini de sânge şi trăgeau de ceva. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal, iar acum încearcă să stabilească cauzele incidentului si in ce masura este vinovat stapanul cainilor care au sfâsiat pielea pensionarei si i-au produs rani care au mutilat-o grav.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE