Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O nouă versiune de Google Chrome va ajuta utilizatorii să salveze bateria la laptop

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Browserul Google Chrome va avea în curând un upgrade care îi va ajuta pe utilizatorii care se loghează de pe laptopuri să economisească din baterie prin eliminarea surplusului de informație de pe site-urile accesate.

Potrivit reprezentanților Google, este vorba despre conţinutul de animații flash care sunt prezente pe aproape toate site-urile de ceva vreme și pe care Google, prin noul său plugin, ar putea să le desființeze pentru totdeauna din mediul online.

Cu noua actualizare, Chrome va reuși să detecteze conținutul care nu este principal în cadrul unei pagini web - precum animațiile flash de pe margini - și să le stopeze, păstrând în același timp redarea de conținut video și audio care face subiectul principal al paginii. "În acest fel reducem în mod semnificativ consumul de energie folosită în navigarea online," afirmă un reprezentant al echipei Chrome de la Google, citat de hotnews.ro.

Acest plugin este momentan în perioada de testare beta, dar va fi disponibil în curând, fiind inclus ca setare default în noua versiune de update Chrome. Cu toate astea, utilizatorii îl pot dezactiva în caz de nevoie din setările de conținut web ale browser-ului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE