Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oana Niculescu Mizil condamnata definitiv la inchisoare cu suspendare

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In octombrie 2014, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata de ICCJ la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzata de conflict de interese, pentru ca si-a angajat mama la biroul sau parlamentar. Judecatorii ICCJ i-au redus pedeapsa la apel.

MINUTA:

3236/1/2016 - Admite apelul formulat de apelanta inculpata NICULESCU MIZIL STEFANESCU OANA impotriva sentintei penale nr. 888 din 06 octombrie 2014, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia Penala in dosarul nr. 4788/1/2013. Desfiinaeaza, in parte, sentinta penala apelata si rejudecand: Reduce pedeapsa stabilita inculpatei NICULESCU MIZIL STEFANESCU OANA pentru infractiunea prevazuta de art. 253/1 Cod penal anterior, cu aplicarea art.5 Cod penal, de la 3 ani inchisoare la 1 an inchisoare. Inlatura dispozitiile art. 86/1 si urmatoarele din Codul penal anterior, cu toate consecintele. Inlatura pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii drepturilor prevazute de art. 64 lit.a) teza a II - a, lit. b) si lit.c) Cod penal anterior. In baza art.81, 82 Cod penal anterior cu aplicarea art.5 Cod penal, suspenda conditionat executarea pedepsei principale pe un termen de incercare de 3 ani stabilit conform dispozitiilor art. 82 Cod penal anterior. In baza art.71 alin.5 Cod penal anterior, pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii se suspenda si executarea pedepsei accesorii. Atrage atentia inculpatei asupra dispozitiilor art. 83 din Codul penal anterior privind cazurile de revocare a suspendarii conditionate a executarii pedepsei. Men?ine celelalte dispozi?ii ale sentin?ei penale apelate care nu contravin prezentei decizii. In baza art.275 alin.3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata, in sedinta publica, astazi 24 octombrie 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE