Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Obama face asteptatul anunt in privinta extraterestrilor

Postat la: 29.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inainte de a parasi Casa Alba, presedintele Obama va face un anunt major pentru omenire. Este vorba despre extraterestri. Administratia americana a fost luata la intrebari, la o conferinta de presa a Casei Albe. Un activist i-a cerut presedintelui american Barack Obama sa spuna adevarul despre viata extraterestra.

"As vrea sa vedem acele dosare si, sper, sa facem publice cat mai multe informatii. Daca nu e nimic "acolo", atunci sa le spunem oamenilor ca nu e nimic "acolo", a spus activistul. "Dar daca este ceva acolo?", a continuat el. Raspunsul a venit prompt: "Daca este ceva... doar daca nu este vorba despre vreo amenintare la adresa securitatii nationale, atunci va trebui sa informam publicul".

Interesul fostei Prime Doamne a Americi in ce priveste existenta extraterestrilor a incins spiritele peste ocean, iar presa speculeaza intens faptul ca Barack Obama va face marele anunt, chiar inainte de a pleca de la Casa Alba. In centrul teoriilor conspiratiei, in Statele Unite, se afla celebra baza militara din Nevada, numita si Zona 51, unde, spun pasionatii, se ascund multe secrete, inclusiv nave extraterestre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE