Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Octavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din Bucureşti, a fost reţinut pentru luare de mită

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Octavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din București din anul 2013, a fost reținut, marți seară, de procurorii DNA, fiind acuzat că a cerut 10.000 de euro și cedarea unei construcții în valoare de 180.000 de euro de la un denunțător pentru a stinge un litigiu și a prelungi un contract de închiriere.

Directorul Complexului Sportiv Național - Sala Polivalentă din București, aflat în subordinea Ministerul Tineretului și Sportului, a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru șantaj și luare de mită, după ce a a fost prins în flagrant de procurori în timp ce primea de la un denunțător 10.000 de lei, anunță Mediafax.

Potrivit ordonanței de reținere, în perioada aprilie - august 2015, Octavian Bitu a cerut de la un om de afaceri, denunțător, suma de 10.000 euro și cedarea unei construcții deținute de firma denunțătorului către o firmă la care asociat, cu o cotă de 50%, să fie o persoană apropiată lui Bitu, în vederea valorificării construcției în activități comerciale.

De asemenea, în luna aprilie 2013, directorul Sălii Polivalente a amenințat o denunțătoare "că îi vor fi reziliate contractele de închiriere pentru terenuri, dacă nu va renunța la contractul de închiriere a construcției, astfel încît construcția să fie închiriată unei firme indicate de inculpat".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE