Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oroare la Gherla! O fetiţă a murit într-un accident rutier

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident teribil a avut loc, luni dimineață, la intrarea în Gherla dinspre Cluj-Napoca. O fată de zece ani a murit şi alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite.

Tragedia s-a petrecut în momentul în care un autoturism înmatriculat în judeţul Maramureş a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o autoutilitară. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Ştefana Moldovan, accidentul s-a produs pe fondul oboselii şoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, iar în urma impactului maşina a fost proiectată într-un parapet, apoi ieşind de pe şosea.

În urma accidentului, o fată de zece ani a murit, iar alţi doi copii şi o femeie, aflaţi în maşină, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili, cu exactitate, cauzele care au dus la producerea accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE