Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ovidiu Miculescu - grav bolnav de... răceala Beciului Domnesc!

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ovidiu Miculescu, tartorul șef de la Radio România, s-a întors în urmă cu o săptămână din ultima? deplasare și, când a văzut ce-i pregătește Parchetul, i s-a făcut rău. A chemat salvarea și a făcut turul spitalelor, doar, doar i-o găsi vreun medic o boală să-l scape pentru moment de întâlnirea cu Poliția judiciară.

Internat de urgență, și-a lăsat fidelii din Consiliul de Administrație, convocați duminica trecută la ședință, să se descurce singuri. După informații din interior, n-au prea reușit. Miercuri era programată o ședință ordinară. Nici atunci nu s-au strâns destui. Să fi simțit unii că începe să intre apă în „canoe"?
La conducerea Radio România, Ovidiu „Canoe" Miculescu și-a desemnat, desigur, un înlocuitor. Dacă i s-a făcut rău pe neașteptate, când a avut timp să redacteze și să semneze un document prin care să numească un înlocuitor?

Doar dacă boala a dat semnale din timp, ca zmeul ce-și trimitea buzduganul să-i anunțe sosirea, atunci e de înțeles. Dar n-a mai fost urgență. Iar dacă a semnat actul când era în spital, antedatându-l, atunci e vorba de un mic fals. Să-și fi adăugat Ovidiu „Canoe" Miculescu încă un păcat la cele multe de până acum? Oricum, mult mai mic decât precedentele. Parchetele au început să i le ia la numărat. Dacă și viitorul Parlament va fi interesat de cum se respectă legea la Radio România, s-ar putea ca mândrul „Canoe" Miculescu să eșueze în Beciul Domnesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE