Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ovidiu Tender in dosarul Rafo-Carom, 12 ani si sapte luni de inchisoare, Marian Iancu, 14 ani

Postat la: 08.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ovidiu Tender a fost condamnat, luni, la 12 ani si sapte luni de inchisoare in dosarul Rafo-Carom. Totodata Marian Iancu a primit 14 ani de detentie. Decizia este definitiva. Potrivit deciziei judecatorilor, cei doi, alaturi de ceilalti inculpati, trebuie sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs la inceputul anilor 2000 companiei Rafo-Carom.

Pedepsele decise luni de instanta sunt mai mari decat cele decise initial: 11 ani si patru luni de inchisoare pentru Ovidiu Tender, respectiv 13 ani pentru Marian Iancu. De altfel, joia trecuta, la ultimul termen al procesului, procurorul de sedinta a cerut aplicarea unei pedepse mai mari pentru Ovidiu Tender si impunerea unei masuri speciale de confiscare a averii acestuia pentru recuperarea prejudiciului din dosar.

Ovidiu Tender a fost trimis in judecata in acest dosar pentru inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata, spalare de bani si spalare de bani in forma continuata. Marian Iancu este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata si spalare de bani in forma continuata. Dosarul Rafo-Carom este unul dintre cele mai lungi procese din istoria justitiei din Romania, fiind trimis la instanta in august 2006.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE