Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Palatul Parlamentului: Un bărbat a fost cat pe ce sa fie impuscat după ce a strigat „Allahu Akbar"

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a fost imobilizat și dus la o secție de Poliție după ce a strigat „Allahu Akbar", adică "Allah este mare!", vineri dimineața, înainte de a intra în zona unde desfașoară Târgul de Nunți Mariage Fest, în clădirea Parlamentului României.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de angajații SPP, controlat și dus la o sectie de Poliție, dupa ce paznicii au pus mâna pe arme, asteptandu-se la un atac de tip kamikaze. Reprezentantul SPP a confirmat că incidentul a avut loc vineri dimineata, la targul de nunti de la Palatul Parlamentului și a declarat că bărbatul a strigat "Allahu Akbar" chiar în timp ce se afla în filtrul de securitate.

În acel moment, a fost imobilizat de forțele SPP și apoi condus la o secție de poliție. Bărbatul a strigat "Allahu Akbar" chiar în timp ce se afla în filtrul de securitate. El a fost pus la pamant și imobilizat. Abia după ce a fost țintuit la pământ, bărbatul și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o. A fost condus la o secție de Poliție, unde a declarat ca a vrut sa faca o gluma.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE