Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc ii socheaza pe crestini: "Luminițele, petrecerile și brazii împodobiți de Crăciun sunt o șaradă"

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În prag de sărbători, Suveranului Pontif a spus, în cadrul unei ceremonii religioase, că luminiţele, petrecerile şi brazii de Crăciun sunt o şaradă când în lume domină războaiele. Festivităţile dedicate Crăciunului vor părea lipsite de sens într-o lume care a ales " războiul şi ura", mai spune Papa.

"Crăciunul se apropie: vor fi luminiţe, petreceri, brazi împodobiţi şi scenete ce redau naşterea Lui Iisus. Totul este o şaradă. Lumea continuă să meargă la război. Lumea nu a ales o cale a păcii. Azi, sunt războaie peste tot şi ură", a arătat Papa. În aceste condiţii, Papa Francis i-a îndemnat pe credincioşi la rugăciune pentru linişte şi înţelegere.

"Plângem pentu cei care trăiesc pentru război şi care au cinismul să nege asta. Dumnezeu plânge, Iisus plânge. Aceia care duc războaie sunt osândiţi, sunt delincvenţi. Războiul poate fi 'justificat' cu multe motive. Dar când întreaga lume este la război, aşa cum este azi, nu există justificare", a mai spus Suveranul Pontif.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE