Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parintele Necula va merge in sutana si cu crucea la gat la urmatorul concert rock din Sibiu

Postat la: 10.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un preot promite ca va merge in sutana si cu crucea la gat la urmatorul concert rock din Sibiu. Parintele Constantin Necula, consilier misionar-pastoral al Mitropoliei Ardealului, recunoaste ca asculta muzica rock si ca este constient ca prin acest lucru o sa-si atraga antipatii din partea colegilor preoti.

La o slujba de comemorare a tinerilor morti in incendiul din Colectiv care a avut loc in week-end la Sibiu, parintele a explicat ca nu va fi niciodata impotriva tinerilor. "Am o parere ca in ultimii 45 de ani ma tine in transa muzica rock cand am nevoie. Ascult si probabil ca imi atrag simpatii de la fratii mei preoti, dar in hainele astea sunt oameni, nu maimutoi sus teleghidati".

In plus, preotul promite ca va merge cu crucea la gat la primul concert rock. "Promit ca la primul spectacol voi fi in haine de preot si cu curcea pe piept sa le arat ca nu sunt si nu voi fi niciodata un preot impotriva tineretului tarii acesteia, dar ii rog atunci cand ne vedem sa ne laudam, nu sa ne injuram"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE