Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patriarhul Daniel nu i-ar fi lasat pe preoti sa fie prezenti la locul tragediei dupa incendiul din Colectiv pe motiv de satanism

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Niciun preot nu a fost prezent in toate relatarile de la fata locului dupa incendiul de la Clubul colectiv, sau macar alaturi de persoanele care si-au pierdut fii, fiicele sau rudele in tragedie, cum nu au fost nici la manifestarile publice ce au urmat.

Un preot din Prahova s-a hotarat sa vorbeasca pentru un site de stiri, dar sub protectia anonimatului. Acesta a marturisit ca tuturor preotilor le-au fost interzis sa participe la acest eveniment nefericit de catre Preafericitul Daniel, pe motiv ca „Toti tineri din incinta cu pricina l-au sarbatorit pe insusi Diavolul, au cautat moartea si moarte au gasit". Este adevarat ca in aceea noapte toti sarbatoareau Halloween-ul, o sarbatoare importata despre care preotii si unii dascali cred ca este una demonica, avand unele asemanari.

Trupa Goodbye in traducere „La revedere" canta piese „The day we die" - Ziua in care murim, in momentul in care stalpul de sustinere a luat foc. Doi dintre membrii trupei a murit, unul in acea noapte tragica si altul a doua zi. Un alt ieromonah a făcut mai multe precizări, pe pagina sa de Facebook, după tragedia de vineri seară, venind in apararea colegilor de breasla, dupa ce numeosi români i-au blamat pe preoți pentru că nu i-au văzut cu o lumânare la Clubul Colectiv, acolo unde au murit zeci de tineri.

„Preoții lipsiți de solidaritate" cât de josnic sună și mai ales că este spus doar pentru denigrare și din răutate. Dacă a fost sau nu vreun preot să aprindă o lumânare la acel club nu știe nimeni, preoții mai merg și civili nu numai cu „poalele să le atârne" până pe asfalt, dar cu siguranță sunt destui preoți care azi au slujit Sfânta Liturghie în care au pomenit și aceste suflete nefericite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE