Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru persoane au murit într-un accident pe Bucureşti-Giurgiu

Postat la: 28.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru persoane au murit, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme care circulau pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu, circulaţia rutieră fiind deblocată doar pe un singur sens, la ora transmiterii ştirii.

În urma impactului, două dintre cele trei maşini implicate în accident au luat foc, precizează Centrul Infotrafic. "Accidentul s-a produs pe DN5, în zona localităţii Uzunu. Este vorba despre două autoturisme marca Logan, unul care se deplasa spre Giurgiu, celălalt spre Bucureşti. Din primele informaţii primite de la faţa locului, s-au ciocnit frontal, în urma impactului luând foc. În accident mai este implicată o dubă înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetăţean bulgar, aceasta fiind găsită în şanţul de pe marginea drumului. Cele patru persoane decedate erau pasagere ale celor două autoturisme marca Logan. Au fost găsite carbonizate, nu pot fi identificate, pentru moment. Cele două maşini au ars în totalitate. Cetăţeanul bulgar a fost găsit în viaţă, este conştient, nu a dorit transportul la spital. Traficul rutier este blocat pe DN5, în localitatea Uzunu", au declarat oficiali ISU Vlaşca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE