Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Surse: Paul Teutul ar fi murit intr-un accident de motocicleta

Postat la: 19.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paul Teutl, de 68 de ani, cunoscut publicului din România din serialul difuzat de canalul Discovery "Motociclete americane" (Orange County Choppers), a murit intr-un accident de motocicleta, dupa cum informeaza Louisiana State Police, in 18 aprilie 2016, in coliziune cu un SUV in localitatea Greta.

Surse ale politiei informeaza ca accidentul a implicat cinci vehicole. Un al doilea motociclist, Mark Duffy, a fost grav ranit si spitalizat in stare foarte grava. Conducatorul SUV (Infiniti QX80), Lille Liccardi, de 72 de ani, a ignorat culoarea rosie a semaforului si a provocat un carambol cu alte patru vehicole. Teutul a fost aruncat de pe saua motocicletei si s-a izbit de asfalt. Motocicleta acestuia a alunecat pe caldaram si a lovit alte doua vehicole, in vreme ce a doua motocicleta a lovit portiera SUV-ului. Politia continua cercetarile, testul cu alcoolmetru a demonstrat ca Liccardi nu consumase bauturi alcoolice. Sirea nu a fost confirmata inca din surse oficiale, fiind posibil sa fie un "hoax" de internet, moartea lui Teutul a mai fost anuntata in astfel de "glume" macabre ce se vehiculeaza pe net, in Facebook si Twitter.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE