Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pentagonul a fost la un pas sa ne intoxice pe toti. A trimis antrax activ in Europa

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mostre continand bacilul antrax activ au fost trimise in 2007 la o companie privata din Marea Britanie, relateaza The Telegraph. Marea Britanie a primit din greseala mostre de antrax activ de la un laborator din Utah al Departamentului Apararii, 19 state americane si patru tari fiind implicate in acest caz.

Potrivit Autoritatii britanice pentru Sanatate si Securitate in Munca (HSE), aceste mostre au fost distruse si nu au prezentat vreun risc pentru sanatatea publica. Cel putin 31 de persoane - 23 de angajati guvernamentali si 8 civili - au primit tratament antibiotic preventiv, a anuntat Pentagonul. Celelalte tari implicate in acest caz sunt Coreea de Sud, Australia si Canada.

Pentagonul a demarat o investigatie pentru a determina cauzele acestui incident. Insa oficialii americani insista ca nu exista niciun pericol pentru sanatatea publica, pentru ca toate transporturile de antrax s-au efectuat cu respectarea masurilor de siguranta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE