Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pentru orice eventualitate. Distrugătorul britanic HMS Duncan, așteptat în Portul Constanța

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Distrugătorul britanic HMS DUNCAN va face o escală în Portul Constanța, în perioada 8-11 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă transmis de Statul Major al Forțelor Navale Române.

Pe parcursul vizitei bastimentului britanic în România sunt programate vizite la autoritățile militare și civile din Municipiul Constanța, iar marinarii militari români și britanici vor executa acțiuni comune de instruire, la cheu și la bordul navelor, în vederea stabilirii procedurilor comune de operare în timpul exercițiilor planificate ce vor avea loc în apele teritoriale ale românești și în apele internaționale ale Mării Negre, în perioada următoare', se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, în contextul escalei la Constanța a navei militare britanice, Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Ministerul Apărării Naționale și Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din România, organizează luni, 9 noiembrie, un mini campionat de fotbal, pentru a marca împlinirea a 150 de ani de la desfășurarea primului meci de fotbal care a avut loc pe teritoriul țării noastre între marinarii britanici și localnicii din zona comunei Partizani, județul Tulcea. Întrecerile sportive vor fi găzduite de Academia Navală 'Mircea cel Bătrân' din Constanța.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE