Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii DNA la locuinţa lui Remus Truică

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii anticorupţie au descins, miercuri, la locuinţa afaceristului Remus Truică. Acţiunea are loc într-un dosar care vizează fapte de corupţie comise în perioada 2006 - 2015.

Potrivit unui comunicat emis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), miercuri au loc percheziţii la nouă locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. La sfârşitul lunii noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca retrocedarea celor aproape 47 de hectare de pădure şi teren pe care Prinţul Paul de România le-a obţinut în 2006 în Snagov să fie investigată de procurori.

La baza deciziei instanţei au stat mai multe documente prezentat de procurori din care rezultă că acel teren n-ar fi fost niciodată al Casei Regale, şi totuşi o instanţă de judecată a stabilit contrariul. Între timp, mare parte din teren a fost vândută de nepotul lui Carol al II-lea mai multor persoane, între care şi Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE