Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții la Gheorghe Nichita, primarul din Iași. DNA îl suspectează de fapte de corupție

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA au descins, joi dimineața la locuința primarului din Iași, Gheorghe Nichita. Edilul este suspectat de abuz în serviciu, fiind acuzat că a folosit mai multi polițiști pentru filaje, dar si efective ale Politiei Locale in interes personal.

Potrivit unor surse judiciare primarul i-a solicitat sefului Politiei Locale să-i furnizeze detalii despre proprietarii unor autoturisme, iar Liviu Hliboceanu s-ar fi conformat, spunându-i edilului ca va trimite "de îndată mesaj cu ce găseşte".

Bzi.ro scrie că primarul Gheorghe Nichita a confirmat acţiunea DNA. Edilul Iaşului a refuzat sa facă orice alt comentariu referitor la acţiunea procurorilor.

Procurorii au efectuat percheziţii si la sediul Salubris, firma care se ocupa de curăţenia oraşului, precum si la domiciliul lui Ioan Apostol, directorul Salubris. Percheziţii sunt făcute inclusiv la domiciliul sefului Politiei Locale, Liviu Hliboceanu, precum si la Stefan Avirvarei, seful biroului Control Urbanism din cadrul Politiei Locale.

La vila primarului a ajuns avocatul acestuia, Ionel Nechita, chemat de edil la locuinţa din Copou. Avocatul a spus ca a fost chemat, insa nu ştie care sunt acuzaţiile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE