Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Perchezitii DNA la judecatoarea care a dat solutia initiala de achitare in Dosarul transferurilor

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA fac perchezitii joi dupa-amiaza la Tribunalul Bucuresti, la biroul judecatoarei Gianina Terceanu Teodorovici, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro. Ea este suspectata ca ar fi primit mita pentru a pronunta o solutie de achitare.

Judecatoarea e cunoscuta pentru ca in 2012 i-a achitat in prima instanta pe cei 8 inculpati din celebrul dosar al transferurilor din fotbal. Ea i-a achitat atunci pe Copos, Borcea, Gica Popescu si fratii Becali intr-un dosar instrumentat tot de DNA. La recurs, inculpatii au primit pedepse grele pentru acte de coruptie si spalare de bani.

Gianina Terceanu l-a eliberat din inchisoare pe Dinel Staicu in 2013. In motivare, ea a scris, alaturi de colega de complet, ca "ca perioada petrecuta in arest de catre inculpat a constituit un avertisment destul de grav pentru acesta si a inteles, si din perspectiva studiilor doctorale pe care le poseda ca, indiferent de modalitatea frauduloasa in care a ales sa paraseasca teritoriul Romaniei, a fost prins si depus in custodia statului, tribunalul apreciaza ca o masura restrictiva de libertate si nu privativa de libertate".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE