Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Petrecere de fiţe în centrul Bucureştiului pe banii ceferiştilor

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sub pretexul organizarii unei actiuni denumite pompos Forumul International ,,Parteneriate durabile 2015", in aceasta seara la hotelul Novotel din centrul Capitalei va avaea loc o petrecere de zile mari pentru directorii de la CFR Marfa.

Asa zisul forum este organizat de catre SC Rofersped SA, care reprezintă casa de expediţii a SNTF CFR Marfă SA si este patronat de catre controversatul director de la Rofesped- Traian Stoian si directorul interimar de la CFR Marfa, Laurentiu Georgescu, omul de incredere si vecinul Ancai Boagiu.

Practic, formul dureaza doar o ora, inre 20.00 si 21.00, iar pana la 04.00 dimineata este petrecere decontatat din banii ceferistilor. Trebuie precizat ca CFR Marfa are ceva probleme financiare, dar isi permite sa fina nteze o asemenea petrecere de fite, in conditiile cand nici nu exista contract colectiv la nivel de companie. La aceasta petrecerea si-a anunta prezenta si noul ministru al Transporturilor, Dan Mircea Costescu (foto), fost pana mai ieri director la CFR SA.

Trebuie precizat ca ieri, directorul general interimar al CFR Marfa, Laurentiu Georgescu, i-a anuntat pe toti directorii din companie ca trebuie sa fie prezenti maine seara la petrecerea de Novotel, iar cine lipseste va avea de suferit. Despre afaceri si incregaturile realationale cu iz penal ale lui Laurentiu Georgescu, Traian Stoian si Anca Boagiu, ZIUAnews a semnalat recent aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE