Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poarta Albă: Deţinut înjunghiat în gât, în urma unei bătăi

Postat la: 22.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un scandal de amploare a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, la Penitenciarul Poarta Albă, iar un deţinut a fost rănit grav şi a ajuns de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse, victima şi agresorul se aflau la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, când a izbucnit conflictul. S-au luat la ceartă, s-au îmbrâncit, iar unul dintre deţinuţi a spart oglinda din baie şi l-a înjunghiat pe adversarul său în gât, conform cugetliber.ro.

Gardienii au intervenit imediat. Victima a primit îngrijiri şi apoi a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La nivelul Spitalului Penitenciar Poara Albă a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili cauzele şi împrejurările incidentului.

Potrivit anchetatorilor agresorul este condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav, iar victima a fost încarcerată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat având de ispăşit o pedeapsă de şase ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE