Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Polițiști din toată țara trimiși pe litoral. Nu vor fi însă în vacanță

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea POliției Române a decis detașarea a 200 de polițiști din toată țara pe litoralul românesc, pentur a asigura ordinea public pe perioada sezonului estival. Oamenii legii de la inspectoratele județene de poliție vor fi detașați la I.P.J. Constanța în perioada iulie-august pentru a acționa în zona stațiunilor de la Marea Neagră. 

În baza Planului de acțiune ,,Litoral 2015" aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, șeful Poliției Române, chestorul general de poliție Petre Tobă, a dispus suplimentarea efectivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor de pe Litoral.

Astfel, începând cu această săptămână, aproape 400 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor acționa, suplimentar față de efectivul curent, pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea drepturilor și a bunurilor celor care aleg să își petreacă vacanța la malul mării.

De asemenea, în perioada iulie - august a.c., peste 200 de polițiști de la inspectoratele județene de poliție vor fi detașați la I.P.J. Constanța pentru a acționa împreună cu polițiștii de la această unitate în zona stațiunilor de pe Litoral.

În activități sunt angrenați polițiști de la ordine publică, poliția rutieră, intervenție rapidă, investigarea criminalității economice, investigații criminale, transporturi și arme, explozivi și substanțe periculoase.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE