Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţia turcă a arestat trei raketi rusi bănuiţi de implicare în atentatul sinucigaş de la Istanbul

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consulatul rus a confirmat arestarea celor trei cetăţeni rusi. Poliţia turcă a reţinut trei raketi ruşi suspectaşi de legături cu Statul Islamic şi, implicit, cu atentatul sinucigaş de marţi din Istanbul soldat cu moartea a zece turişti străini şi rănirea gravă a cel puţin alte 15 persoane.

Consulatul rus a confirmat arestarea celor trei cetăţeni, fără a furniza însă mai multe amănunte, relatează The Guardian. În timpul unei percheziții la locuințele suspecților, poliția din orașul turc Antalya (sudul Turciei) a confiscat documente și CD-uri. Deocamdată nu se cunoaște când au avut loc arestările.

În atentatul comis marți în cartierul Sultanahmet din Istanbul au murit zece turişti, cei mai mulţi dintre ei cetăţeni gemrani. Unele dintre victimele germane participau la o excursie organizată de compania berlineză Lebenslust Touristik.

Acest atentat survine în condițiile în care Turcia se află deja în stare de alertă după cel mai sângeros atentat din istoria sa, comis în octombrie 2015 în fața gării centrale din Ankara și soldat cu 103 morți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE