Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta către Bănicioiu: "Vreţi să vorbiţi în română să înţelegem...". Bănicioiu: "Suntem prea emoţionaţi, atât de mult lucrăm"

Postat la: 09.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu să vorbească "în limba română" și să comunice pe înțelesul tuturor soluțiile pe care le-a găsit pentru tratamentul hepatitei C şi cirozei. Acesta s-a scuzat în fața premierului spunând că muncesc foarte mult la această problemă și sunt emoționați.

La începutul şedinţei de Guvern, premierul i-a cerut ministrului Sănătăţii să anunţe adoptarea unor măsuri care aduc mai mulţi bani pentru programe speciale, conform Mediafax. Bănicioiu a folosit în explicația sa mai mulți termeni necunoscuți de către premier, precum "d.c.i."-uri, "derivaţi gincobiloba", motiv pentru care premierul l-a oprit din explicația sa și i-a cerut să vorbească pe înțelesul tuturor.

"Eu n-am înţeles ce faceţi bine pentru oameni. Dacă vreţi să vorbiţi în limba română să înţelegem, dacă nu...Deci ce faceţi bine?", a cerut clarificări Ponta. Ministrul Sănătății a anunțat că s-a încheiat procesul de negociere cu companiile farmaceutice pentru hepatita C şi ciroză, anunț la care Ponta a răspuns la fel de acid: "Aşa, explicaţi, ca să ştie oamenii că aveţi o soluţie pentru cei cu hepatita C, asta vream să spuneţi". Pus în dificultate, Bănicioiu a răspuns premierului: "Suntem prea emoţionaţi, atât de mult lucrăm!".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE