Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta îl atacă pe Iohannis: Ne crede pe toți niște iobagi

Postat la: 28.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a lansat, duminică seara, un atac deosebit de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Într-oi intervenție telefonică din spitalul în care este internat, Victor Ponta a declarat că Iohannis considera romanii 'niste iobagi' pe mosia sa, iar PSD nu ii va indeplini ordinele. Declaratiile sale vin in contextul nominalizarii lui MRU la SIE. 

"Eu pot sa va lamuresc ca am discutat cu colegii din PSD - decizia este de a nu vota cu Mihai Razvan Ungureanu. E o decizie politica pe care o ia conducerea partidului, dupa care se discuta cu grupurile parlamentare

Grupul PSD este extraordinar de serios si de desciplinat.

In primul rand dispretul lui Iohannis pentru tot ce inseamna lucruri importante. Eu am aflat din presa de nominalizare. Iohannis ne considera niste iobagi pe mosia domniei sale care trebuie sa ii indeplineasca ordinele.

Cred foarte mult ca anul trecut s-a vorbit sa nu dam toata puterea la un singur partid, era valabil doar pentru PSD, pentru PNL e bine. Eu cred ca e rau.

Gabi Oprea n-a votat pentru caderea guvernului Ungureanu. PNL a votat pentru si acum ne explica ce bun e MRU. Cred ca penelistii sunt total neseriosi.

Iohannis are o mentalitate de stapan fata de romani. Noi nu ii indeplinim ordinele. 

UNPR si Gabi Oprea in mod special au fost niste aliati la guvernare absolut corecti si fara niciun fel de ezitare fata de tot ce tine de guvernare", a spus Ponta la B1 TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE