Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ponta va face o nouă remaniere guvernamentală

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In cel mult doua saptamanii, premierul Victor Ponta va face o remaniera a echipei guvernamentale, fiind viyati patru ministrii. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ar fi vizate patru portofolii cum ar fi cel al ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, cel care şi-a atras critici în urma modului în care a gestionat problema impozitării bacşişului, dar şi Loteria Fiscală.

Mai mult, prim-ministrul ar vrea să-l înlocuiască şi pe ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc, după ce acesta a fost criticat de liderii PSD pentru că nu ar fi un ministru suficient de puternic. Pe această listă s-ar afla şi alţi doi miniştri propuşi de Călin Popescu Tăriceanu pentru remaniere: Graţiela Gavrilescu, de la Ministerul Mediului, dar şi Andrei Gerea, de la Ministerul Energiei. Mai trebuie preciyat ca premirul Victor Ponta va trebui sa numeasca un nou ministru al Transporturilor, dupa demisia lui Ioan Rus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE