Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prejudiciu urias. Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Braila intr-un dosar de evaziune fiscala

Postat la: 27.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, efectueaza, luni dimineata, 10 perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala, precum si la sedii ale societatilor administrate de catre acestea.

Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 2.000.000 de lei. Conform anchetatorilor, reprezentantii a 7 unitati economice cu profil de activitate prestarea de servicii de salubritate, paza si cazare, in perioada 2014-2015, ar fi introdus in contabilitate facturi care nu au la baza operatiuni comerciale reale (achizitii de bunuri si prestari servicii) in vederea sustragerii de la plata taxelor si impozitelor.

Perchezitiile se desfasoara pe raza judetelor Ilfov (4) si Braila (1) si a municipiului Bucuresti (5). Totodata, politistii pun in executare 8 mandate de aducere, mentioneaza sursa citata. Persoanele in cauza urmeaza sa fie conduse la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov pentru audieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE