Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premierul Chiril Gaburici în fața procurorilor din cauza diplomelor sale de studii

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiril Gaburici, prim-ministrul Republicii Moldova a fost audiat joi, de procurori în dosarul deschis după ce s-a descoperit că diplomele de studii ale acestuia ar putea fi false. El a răspuns întrebărilor procurorilor timp de peste o oră şi după audieri nu a făcut declaraţii de presă.

Dosarul în cauză vizează presupusa falsificare a diplomei de studii a premierului. Ministerul de Interne a transmis Procuraturii Generale acest dosar care conţine materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică şi tehnică a documentelor de studii şi alte probe.
Potrivit mass-media de la Chişinău, expertiza Ministerului de Interne ar arăta că diploma şefului guvernului moldovean este falsă.

La începutul acestei săptămâni, premierul Chiril Gaburici declara că ancheta Procuraturii Generale în dosarul privind studiile sale ar avea legătură cu cererea sa privind demisia conducerii acestei instituţii şi a Băncii Naţionale, ca urmare a situaţiei din sectorul bancar

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE