Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primăria Capitalei n-a reușit să cheltuiască 57 de milioane de euro

Postat la: 30.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Savoiu, director executiv al Directiei Buget, a anuntat ieri la finalul sedintei extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Primaria Capitalei incheie anul 2015 cu un excedent bugetar de 250 de milioane de lei, adica aproape 57 de milioane de euro, reprezentand 7% din buget.

"Suma de 250 de milioane de lei reprezinta excedentul, sunt bani prevazuti si necheltuiti, in urma conditiilor specifice din acest an. Sunt bani necheltuiti de la mari proiecte. Administratia Strazilor, de exemplu, nu a cheltuit majoritatea acestor bani, peste o suta de milioane. (Mai sunt - n.red.) de la unele proiecte europene, pentru ca s-au retras bani si de acolo (...) si din investitiile Primariei, in Piata Sudului", a precizat el.

Rectificarea in acest sens a fost votata in cadrul sedintei extraordinare a CGMB. "Eu, daca am facut rectificarea astazi, am facut-o din doua motive: o data ca sa salvez 250 de milioane de lei, sa ii trec anul si doi - ca sa mai pot opera niste plati, maine si poimaine: la RADET, pentru ca le mai datorez 33 de milioane de lei, bani pentru deconturi", a precizat oficialul din PMB.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE