Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primăria Capitalei vrea, pe repede înainte, să concesioneze serviciul de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primăria Bucureşti vrea astazi, in sedinta extraordinara, să concesioneze pe opt ani serviciul de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, iar valoarea estimată a contractului este de 360 milioane lei. Până acum, serviciul de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie a fost delegat firmei 3D România, companie care a încasat peste 400 de milioane de lei în urma derulării contractului.

Primăria Capitalei vrea să delege unui operator privat, ales prin licitaţie, serviciul de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimată a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Această concesionare a serviciului amintit va fi decisă în şedinţa de mâine a consiliului general al Primăriei Capitalei. În urma unei legi din martie 2015, firmele şi persoanele fizice sunt obligate să încheie contracte pentru serviciul amintit doar cu firma care face aceste servicii pe domeniul public.

Noile prevederi legislative se traduc prin scoaterea din piaţă şi faliment pentru sute de firme din toată ţara. Până acum, serviciul de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie a fost delegat firmei 3D România. Contractul a fost încheiat în urmă cu aproape 20 de ani, pe 14 iunie 1996. Documentul a fost prelungit prin 7 acte adiţionale, până în iunie 2015. În această perioada, compania a încasat peste 400 milioane lei. Reprezentanţii Primăriei Capitalei spun că prelungirea contractului a fost cerută de experţi, existând riscul îmbolnăvirii populaţiei dacă se întrerupeau tratamentele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE