Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima femeie executată, după 70 de ani. Femeia care a pus la cale asasinarea soţului a fost ucisă

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statul american Georgia a executat-o, miercuri, pe Kelly Gissendaner, acesta fiind prima dată în ultimii 70 de ani când o sentință capitală este dusă la executare împotriva unei femei în acest stat.

Kelly Gissendaner a fost ucisă prin injecţie letală, într-o închisoare din Jackson, statul Georgia. Femeia fusese arestată pentru că, în anul 1977, a pus la cale asasinarea soţului ei, împreună cu amantul ei, Gregory Bruce Owen. Deşi bărbatul a fost autorul fizic al crimei, el a primit închisoare pe viaţă, deoarece a depus plângere împotriva femeii şi şi-a recunoscut faptele.

De-a lungul timpului, Kelly Gissendaner a făcut mai multe apeluri pentru comutarea pedepsei cu moartea într-una mai blândă, dar autorităţile nu au fost impresionate de solicitările ei. De asemenea, Curtea Supremă a SUA a respins, marți, cererea de ultim moment a avocaților condamnatei de amânare a execuției, astfel că aceasta a fost ucisă miercuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE