Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul din Bucovăţ, după atacul armat soldat cu trei morţi şi doi răniţi: "Agresorul s-a comportat ca un criminal în serie"

Postat la: 03.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din Timişoara şi-a împuşcat patru vecini în localitate doljeană Palilula Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce un tânăr de 28 de ani din Timişoara a folosit, vineri seară, un pistol într-o altercaţie în localitatea doljeană Palilula. Oamenii au declarat că agresorul şi-a executat victimele fără milă.

Oamenii au povestit că agresorul confecţiona arme artizanale, iar în beciul casei oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal. „Agresorul s-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercaţie minoră cu cei doi bărbaţi pe care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Bărbatul nu prea avea contact cu vecinii, el a fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie. Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocaţi", a spus primarul comunei Bucovăţ , Marius Cristian Tuţă.

Dragoş Furtună, în vârstă de 28 de ani, din Timişoara şi-a executat aseară fără milă patru personae, iar la scurt timp s-a sinucis. Doi barbati (tată şi fiu) au decedat, iar alte două personae au ajuns la spital. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au preluat cazul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE