Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul liberal Adrian Dobre șantajat în stil mafiot de către directorul CSM Ploiești

Postat la: 26.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea CSM Ploiești, entitate sportiva finantata integral din banii ploiestenilor, sub semnatura directorul Cezar Stoichiciu, a transmis ieri o adresă cu iz de santaj si amenintare la Primăria Ploiesti, mai exact catre edilul Adrian Dobre si cei doi viceprimari, prin care solicită deblocarea situației financiare în regim de urgență, astfel încât să se poată asigura plata salariilor sportivilor.

„Blocajul financiar instaurat la CSM Ploiești, ce a dus la neplata salariilor către sportivi şi antrenori în ultimele două luni, a determinat conducerea clubului să întocmească o informare pe care le-a adresat-o Primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, viceprimarilor Cristian Ganea şi George Pană, precum și Direcției economice din cadrul Primăriei Ploiești, în care este expusă situația existentă în acest moment la club, precum și pericolele existente în cazul în care lucrurile nu se schimbă în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat de presă al CSM Ploiești, care a transmis și o decizie a Curții de Apel Ploiești, într-o speță similară, care a vizat Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat.

„În documentul trimis de CSM Ploiesti, se regăsesc, pe lângă informarea propriu-zisă, răspunsul primit din partea ANAF la solicitarea de lămuriri trimisă de club, un model de contract cu sportivii, pentru a se vedea că sunt îndeplinite 5 (ar fi trebuit minim 4!) dintre criteriile impuse de activitatea independentă specifică PFA, precum și o decizie a Curții de Apel Ploiești, într-o speță similară, care a vizat Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat, ce a fost favorabilă clubului.

Conducerea CSM Ploiești solicită ca, în interval de 48 de ore, să se ia măsurile ce se impun pentru deblocarea situației financiare, în caz contrar intenționând să recurgă la toate instrumentele legale necesare soluționării problemei, inclusiv plângerea penală împotriva celor vinovați", se mai arată în comunicatul de presă postat pe site-ul CSM Ploiești. Reamintim faptul că, în urmă cu o săptămână, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că s-a dispus un audit la CSM Ploiești, cu privire la cheltuielile efectuate de club, inclusiv referitoare la sumele plătite pentru sportivi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE