Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul impact al impozitului specific în turism: 400 de inspectori ANAF își pierd obiectul muncii

Postat la: 01.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a anuntat ca prin adoptarea de catre deputati in aceasta saptamana a Legii privind impozitul specific unor activităţi prin care se asigura cadrul legal privind stabilirea unei noi modalități de impozitare aplicată contribuabililor din sectorul turistic, hotelier, restaurante și alimentație publică, a tulburat rau de tot apele in randul angajatilor ANAF.

Practic este vorba de circa 400 de inspectorii ANAF care de ani de zile se ocupa de verificarea hotelurilor si restaurantelor, iar prin intrarea in vigoare a acestei legii vor ramane fara obiectul muncii, dar mai ales fara privilegiile deja arhicunoscute. Adica, cei circa 400 de inspectorii ANAF din intreaga tara vor fi redristributi catre Directia Mari Contribuabili si la Contribuabili Mijlocii, ceea ce inseamna multa munca si raspundere foarte mare. Ca atare, adio vacante, protocoluri, atentii si mese gratis . Mai trebuie precizat ca cel mai inversunat contestatar al impozitului specific pentru turism a fost secretarul de stat de la Ministerul Finantelor Publice, Gabriel Biris, care efectiv s-au opus si se opune ca statul sa incaseze mai multi bani la buget si acum incearca sa-l convinga pe presedintele Klaus Iohannis ca acesta lege este nociva si nu trebuie promulgata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE