Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Probleme la un zbor de pe aeroportul Timișoara. Un avion Wizz Air a ratat decolarea

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un avion aparținând companiei Wizz Air, care trebuia să execute un zbor spre Bruxelles a ratat decolarea de pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara din cauza că a lovit o pasăre. La bord se aflau peste 160 de pasageri în momentul decolării. 

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara au declarat că avionul companiei Wizz Air urma să plece la ora 10.45 spre Bruxelles (Belgia), însă a lovit o pasăre în timp ce rula pentru decolare, transmite Mediafax.

Pilotul a decis să întoarcă aeronava pentru ca aceasta să fie verificată.

Cei 161 de pasageri au fost debarcaţi şi îndrumaţi să aştepte în aerogară până la finalizarea procedurilor de verificare. Verificările avionului s-au finalizat puţin înainte de ora 16.00, iar aparatul de zbor cu cei 161 de pasageri la bord a pornit spre destinaţie în jurul orei 16.30.

Compania Wizz Air a decis să mai trimită un avion la Timişoara pentru a nu întârzia celelalte zboruri care urmau să fie făcute de aeronavă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE