Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorul general al Egiptului a fost ucis într-un atentat cu bombă în Cairo

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hisham Barakat, procurorul general al Egiptului, a decedat în cursul zilei de luni, după ce a fost victima unui atentat cu bombă produs în capitala Cairo. Chiar dacă procurorul a supraviețuit atacului, acesta a decedat ulterior la spital, anunțul a fost confirmat de doi miniștrii de la Cairo.

Agenția de știri oficială Mena informase anterior că procurorul general a suferit "răni ușoare" după ce o bombă a explodat în timp ce convoiul în care se afla Hisham Barakat trecea prin cartierul Heliopolis din capitala Cairo, scrie Agerpres.

Atacul a fost revendicat de o grupare puțin cunoscută, autointitulată "Rezistența Populară din Gizeh", care a postat o declarație pe pagina sa de Facebook. Gruparea a publicat și câteva fotografii despre care a susținut că au fost făcute la locul atentatului.

La 21 mai, filiala egipteană a Statului Islamic și-a chemat adepții să îi atace pe judecători drept răzbunare față de executarea prin spânzurare a unor persoane găsite vinovate de atacuri în numele organizației jihadiste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE